Over

Schoonheidssalon Stephanie van Beek


salon voor huidverzorging en totale ontspanning

Mijn naam is Stephanie van Beek en ik ben sinds 2005 met veel plezier schoonheidsspecialiste. Na mijn opleiding heb ik de inscholing bij Dr.Hauschka gevolgd en sinds 2007 mag ik mij met trots officieel Dr.Hauschka Therapeute noemen. Jaarlijks volg ik de kwaliteitsdagen en aangeboden cursussen. Mijn ruime, moderne salon is aan huis en biedt u ruimte en rust tijdens de behandeling.

In mijn salon werk ik uitsluitend met de producten van Dr.Hauschka. Dr.Hauschka is een bijzonder merk: Natuurlijke ingrediënten, geselecteerde heilzame planten, een geheel eigen behandelconcept en één kerngedachte als basis voor de cosmetica en het verzorgingsconcept: “De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dat is het unieke van “Dr.Hauschka Cosmetica”. Onder behandelingen leest u alles over mijn speciale behandelingen.

Naast de behandelingen met Dr.Hauschka ben ik ook ANBOS gecertificeerd therapeute voor voetreflex-zonetherapie, manuele lymfestimulatie, Shiatsu cosmetische massage en acne behandelingen. Tevens ben ik in het bezit van het Diploma Voortgezette opleiding van de Anbos. Dit houdt in dat bijvoorbeeld mijn Acne behandelingen deels of zelf volledig worden vergoed door de verzekeringsmaatschappij. U kunt mij bellen of mailen indien u meer informatie wilt, een afspraak wilt maken of producten of cadeaubonnen wenst te bestellen.

Ik werk alleen op afspraak. U kunt uiteraard bij mij pinnen.

Graag tot ziens in mijn salon.
Met vriendelijke groet,
Stephanie van Beek
Uw Dr.Hauschka Therapeute