Nieuwe Bodymilks voor balans en een zijdezachte huid!

De Kwalitieit van de Aanraking:

We hebben dagelijks te maken met aanrakingen. Soms is het spontaan, maar vaak doe je het bewust. Bijvoorbeeld wanneer je je insmeert met één van onze nieuwe Bodymilks. De Bodymilks harmoniseren, stimuleren en brengen de huid in balans. Ze verzorgen de huid intensief en houden het vochtgehalte op peil, waardoor de huid gezond en zacht aanvoelt.

Bodymilk Citroen Lemongrass
Verstevigende verzorging die verfrist en vitaliseert

Bodymilk Kweepeer
Hydraterende verzorging die elke dag bijzonder maakt

Bodymilk Lavendel Sandelhout
Ontspannende verzorging die innerlijke rust geeft

Bodymilk Rozen
Omhullende verzorging die de huid harmoniseert

Bodymilk Amandel
Rijke verzorging die de zintuigen verwent

lees meer

NATRUE keurmerk

NATRUE keurmerk
een internationaal keurmerk voor natuurcosmetica

Misschien is het u al opgevallen. Er staat een nieuw keurmerk op mijn site. In dit nieuwsbericht vindt u hier meer informatie over.

NATRUE is een nieuw internationaal keurmerk voor natuurlijke cosmetica. NATRUE is
een internationale vereniging van natuurlijke en biologische cosmetica fabrikanten
die streven naar de hoogst mogelijke normen voor natuurlijke cosmetica en hun
ingrediënten. Transparantie naar de consument over de gebruikte criteria en de kwa-
liteit van de producten staat ook hoog in het vaandel van het keurmerk en de leden

De NATRUE standaard is gekarakteriseerd in drie labels:
Natuurlijke Cosmetica
Natuurlijke Cosmetica met een organisch gehalte van 70%
Biologische Cosmetica met een organisch gehalte van 95%

Dr.Hauschka Cosmetica is momenteel bezig om de gecertificeerde producten en de verpakkingen te voorzien van het NATRUE keurmerk. Welke Dr.Hauschka producten er
al gecertificeerd zijn, kunt u zien op www.natrue.org/products. Omdat we nog veel verpakkingsmateriaal zonder het NATRUE label op voorraad hebben, willen we deze voorraad nog zoveel mogelijk gebruiken, voornamelijk om het milieu en grondstoffen te sparen. Geleidelijk aan zullen we van het BDIH keurmerk overgaan naar het NATRUE keurmerk.

Informatie over de drie NATRUE labels, de bijna 1400 gecertificeerde NATRUE
producten en de NATRUE criteria is online te vinden op www.natrue.org. Hier staat ook meer informatie over de deenemende producenten, hun waarden, milieunormen en eerlijke handelspraktijken.

lees meer

Statement veganistische producten

Beste Dr.Hauschka consumenten,

De ingrediënten van Dr.Hauschka Cosmetica zijn voornamelijk van plantaardige oorsprong.
De volgende “niet plantaardige (dierlijke) ingrediënten” welke worden gebruikt zijn: Bijenwas, lactose, hydrolyse melk proteïne, propolis, zijdepoeder, Royal Jelly, wolwax en karmijn welke als kleurpigment wordt gebruikt in de Decoratieve Cosmetica.

Onderstaande lijst van Dr.Hauschka Cosmetica producten bevatten geen van bovenstaande dierlijke ingrediënten en kunnen worden gebruikt door veganisten:
* Gezichtsverzorgingsproducten: -Reinigingsmelk, Gezichtsreinigingscrème, Gezichtslotion, Gezichtslotion speciaal, Regeneratie serum, Huidconditioner S, Intensieve Conditioner 01, 02, 03, 05, Gezichtsdampbad, Gezichtsmasker, Oogcompressen, Vloeibare dagcrème, Gezichtsolie, Regeneratie Crème Nek en Decolleté.

*Badproducten: – Citroenbad, Dennenbad, Lavendelbad, Rozemarijnbad, Saliebad.

*Lichaamsverzorgingsproducten: -Bodymilk citroen, Bodymilk Kweepeer, Bodyolie Amandel St. Janskruid, Bodyolie Berken, Bodyolie Citroen Lemongrass, Bodyolie Moor Lavendel, Bodyolie Rozen, Bodyolie Sleedoorn.
Deo-Crème Fris en Deo-Crème mild.
Rozemarijn Lotion
Neem nagelolie, Neem nagelolie verzorgingsstift
Neem Haarolie, Neem Haarlotion
Saliepastilles
Bitterelixer

* Decoratieve Cosmetica:-Concealer 01,02,03 en Kayal Eyeliner 02,03,04,05

* Mondverzorging: Dr.Hauschka Med Zout Sensitief, Dr.Hauschka Med Kinder Tandgel Sinaasappel

Verklaring ingrediënten:

*Bijenwas: (Cera Alba) wordt voornamelijk gebruikt in producten voor de lippen. Bijenwas is nodig in de lippenstift om de kleur in de lippenstift langer houdbaar te maken. Het wordt gewonnen uit de raten en is een taaie was. Bijenwas is geen Royal Gelly (Koninginnegelei).
*Lactose: (Melksuiker) is in melk terug te vinden. Het wordt toegapast als humectant. Dit is een substantie die vocht aantrekt uit de lucht en het in de huid vasthoudt. Niet alle humectants werken zo. Sommigen onttrekken juist vocht aan de huid, bijvoorbeeld glycerol.
*Hydrolyse melk proteïne: Hydrolyse betekend verzepen. Hydrolyse is een chemisch proces waarbij complexe proteïnen tot kleinere moleculen worden gereduceerd met een lager moleculair gewicht. Dit proces kan uitgevoerd worden dmv zuurreacties of enzymen. Hydrolyzed proteins zijn dus proteïnen met een lager molecuul gewicht dan de oorspronkelijke bron en hebben daardoor een sterker effect op de huid. Hydrolyse kan het effect van een ingrediënt optimaliseren, maar het ingrediënt blijft het ingrediënt. Ook na hydrolyse. Het overgrote deel van “hydrolyse” ingrediënten bestaat uit prima huidverzorgers.
*Propolis: Propolis Cera wordt uit de bijenkorf gehaald. Propolis bestaat voornamelijk uit hars en dient als een soort schoonloopmat voor de bijen. Het bevat antiseptische en antibacteriële eigenschappen. Tevens bevat propolis vele soorten flavonoïden (antioxiderende werking), vitaminen, mineralen, eiwitten, etherische oliën, lipiden en suiker. Het ontsmet, werkt enigzins pijnstillend en ontstekingsremmend, geneest en gaat oedeem tegen. Men ziet dit ingrediënt ook vaak terug in de homeopathie.
*Zijdepoeder: Sericin, is een bulking agent en wordt toegepast als kleurstof in de zeer goede gezichtspoeders, haarconditioners en huidconditioners. Het wordt gemaakt van zeer verfijnde verpulverende zijde. Zijdepoeder heeft een hoog gehalte aan aminozuren. Toegepast in cosmetica zijn deze aminozuren huidconditioners en werken antistatisch.
*Royal Jelly: ofwel Koninginnegelei, wordt afgescheiden door honingbijen en is de voedingsbron voor de koningin. De gelei wordt gewonnen zonder dat de bijen daaraan sterven. Het is beslist niet hetzelfde als bijenwas en ook niet als pollenextract. Degenen die allergisch zijn voor bijensteken zijn in de meeste gevallen allergisch voor het gif uit de angel en niet voor de Royal Jelly. (Bij twijfel met een arts overleggen) Royal Jelly is zowel voor inwendig als uitwendig gebruik verkrijgbaar. De gelei is een rijke bron aan vitaminen, proteïnen, mineralen en eiwitrijke verzachtende stoffen en is een uitstekende hydraterend middel. Het helpt vochtverlies te voorkomen.
*Wolwax: Lijkt meer op vet dan wax. Bijvoorbeeld lanoline en tallow. Lanoline is een wasachtige uitscheiding van schapenwol en lijkt veel op menselijk talg. Wordt verkregen uit het waswater van schapenhaar. Tallow is vergelijkbaar met lanoline maar is afkomstig van een bepaalde schaapsoort.
*Lanoline alcohol: Dit wordt gederiveerd uit Lanoline en wordt wereldwijd verwerkt in water in olie emulsies als emoillient en emulsifier. Een derivaat wil zeggen dat een ingrediënt afgeleid is van een bepaalde stof en op zichzelf een stof vormt. Derivaten zijn vaak zwakker dan het oorspronkelijke ingrediënt.
*Karmijn: is een natuurlijke kleurstof en wordt verkregen ui de gedroogde luizen die zich o.a. bevinden op de Opuntia ficus indica (schijfcactus). Karmijn geeft een rozen tot cyclaamrode kleur, afhankelijk van waar het mee gemengd wordt.

lees meer

Nieuwe behandeling: de klassieke dr.Hauschka Verstevigende behandeling

Afgelopen donderdag heb ik een nieuwe behandeling geleerd op het hoofdkantoor van Dr.Hauschka.
De klassieke Dr.Hauschka Verstevigende Behandeling.
Dit is de Klassieke behandeling maar dan met de producten uit de regeneratielijn.
Zoals bekend is de regeneratie lijn onlangs uitgebreid met een hals en decolleté crème en een bodymilk.
Samen met het reeds bekende serum, de dagcrème en de oogcrème zijn deze producten nu verwerkt in deze nieuwe behandeling.
De behandeling duurt 2 uur en 15 minuten en de prijs is €120.00

lees meer

Workshop Dr.Hauschka, 25 maart 2011

Workshop Dr.Hauschka, 25 maart 2011

Workshop bij Dr.Hauschka

Afgelopen vrijdag de workshop intensieve conditioners gevolgd bij Dr.Hauschka. In de ochtend kregen we les over de mineralen in de Dr.Hauschka producten. In de middag kregen we uitleg over de conditioners, over hoe ze te gebruiken en welke ingrediënten er in de verschillende conditioners zitten.

lees meer

Reacties van Dr.Hauschka Klanten

Reacties van Dr.Hauschka Klanten
Steeds meer mensen ontdekken de natuurzuivere kwaliteit van Dr.Hauschka Cosmetica. En ze vertellen het verder, lees onderstaand hun reacties. Maar ook u mag vertellen wat u er van vindt. Vertel het mij door het reactie-formulier onder aan deze pagina in te vullen.
Anouk van Nes
Musicalster Anouk is enthousiast over Dr.Hauschka Rozencrème. Reden voor haar: “Lekker natuurlijk”. 

Bron: Linda maart 2008

Mari van de Ven
Topvisagist Mari van de Ven werkt graag met producten van Dr.Hauschka Cosmetica, zoals de Novum Solo 01 oogschaduw. 

Bron: vriendin 17 2008

Sandra Reemer
Zangeres en TV presentatrice Sandra Reemer gebruikt Dr.Hauschka Bodyolie Rozen en zegt daarover het volgende:
“Prettiger dan crème.”

Bron: Linda oktober 2007

Simone van Baal
Als Topmodel Simone van Baal gevraagd wordt welke crème zij de beste vindt, antwoordt zij: “de Rozencrème of de Gezichtscrème Kweepeer van Dr.Hauschka”. 

Bron: Jackie augustus 2005

Sheila de Vries
Sheila de Vries over Dr.Hauschka Cosmetica: “Mijn favoriete merk voor de huid is Dr.Hauschka Cosmetica. Wekelijks neem ik een huidmasker, Gezichtspakking Vitaal genaamd, en mijn vermoeide en gestresste huid ontspant meteen.” 

Bron: This is Beauty 2005

Linda Jeuring
Model Linda Jeuring over Dr.Hauschka Cosmetica: Beste Crème? “Dr.Hauschka Rozencrème – eigenlijk vind ik alle producten van dit merk fijn.” 

Bron: Jackie winter 2005

lees meer

Welkom

Welkom

Vandaag 16 februari 2011 ga ik van start met mijn nieuwe website.

Ik wil u van alles vertellen over schoonheid, verzorging en schoonheidsproducten. Over wat u wel en niet moet en kunt doen. En u mag en kunt ook vragen stellen. Zo kunt U ook vragen stellen bij dit welkomsbericht. Ik zal zodra ik daartoe in de gelegenheid ben daarop reageren en trachten u een antwoord te geven. Bij onduidelijkheid, blijf vooral doorvragen!

Met vriendelijke groet,

Stephanie van Beek

lees meer