Overige Behandelingen

OVERIGE BEHANDELINGEN EN PRIJZEN

Onderstaand een overzicht van de overige behandelingen en de daarbij behorende prijzen.

Harsen bovenlip
Harsen kin
Harsen bovenlip en kin
Harsen onderbenen
Harsen bovenbenen
Harsen gehele benen
Harsen bikinilijn
Harsen oksels
Wimpers verven
Wenkbrauwen verven
Wimpers en wenkbrauwen verven
Epileren
€11,00
€11,00
€20,00
€30,00
€35,00
€52,00
€20,00
€20,00
€13,00
€11,00
€20,00
€15,00

Shiatsu massage van hoofd, hals en decollete. (Duur 35 minuten).

Oosterse massage volgens de Shiatsu-methode wordt in Nederland vaak drukpuntmassage genoemd. Bij deze vorm van massage gaat men uit van de aanwezige levensenergie en het zelf genezend vermogen van de mens. Bij een goede gezondheid stroomt energie vrij door een netwerk van banen die over het gehele lichaam lopen. Door verkeerde voeding- en leefgewoonten kunnen de levensenergie en de functies van onze inwendige organen verstoord raken, wat kan leiden tot huidproblemen. Een Oosterse massage volgens de Shiatsu-methode reguleert en stimuleert de circulatie van de energie en het bloed en het versterkt het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Een behandeling heeft hierdoor zowel een preventieve als een genezende werking.

€50,00

Voetreflexzone Massage (Duur 45 Minuten).

Op de voeten zijn gebieden te vinden die verband houden met organen, zenuwen, klieren en botten van de mens. Door deze gebieden te stimuleren door middel van een drukpuntmassage worden de corresponderende gebieden in het lichaam beïnvloed.

€50,00
Aan de in deze prijslijst genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen die in de salon worden weergegeven zijn bindend.
Uit de natuur voor de mens